28.11.2016

Gala KSW 37 "Circus of Pain" na żywo w Vectrze w systemie PPV

Gala KSW 37 „Circus of Pain”, która odbędzie się w sobotę 3 grudnia w krakowskiej Tauron Arenie, bez wątpienia będzie bardzo ciekawym bokserskim wydarzeniem na koniec tego roku. Emocjonujące zmagania w ringu dzięki Vectrze również będą mogli śledzić jej abonenci. Operator po raz kolejny umożliwi oglądanie bokserskich zmagań w opcji pay-per-view. Sprzedaż dostępu do gali Vectra uruchamia już dzisiaj za 39,90 zł w jakości HD.

28.11.2016

Internet 700 Mbps światłowodami do domów Opolan

Vectra jest liderem wśród krajowych operatorów pod względem prędkości łącz udostępnianych indywidualnym odbiorcom. Obecnie, wspólnie ze spółkami grupy Klonex, wprowadza w Opolu zupełnie nową erę, poprzez implementację najnowocześniejszych światowych technologii. Klonex to czołowy polski dostawca rozwiązań dla potrzeb multimedialnych systemów telekomunikacyjnych. Kluczowym dostawcą urządzeń światłowodowych dla Vectry jest opolski startup - firma SDIC (Smart Digital Innovation Cluster), wchodząca w skład grupy kapitałowej Klonex VCS.

16.09.2016

Teraz w Vectrze WSZYSTKO NA MAKSA

Dzisiaj wystartowała jesienna kampania promocyjna Vectry pod hasłem WSZYSTKO NA MAKSA. Dzięki niej Klienci Vectry mają możliwość testowania pełnego pakietu usług, przez ponad 2 miesiące, bez żadnych opłat. Oferta dotyczy wszystkich usług i skierowana jest zarówno do obecnych, jak i nowych Klientów. W swojej szerokiej komunikacji operator po raz kolejny wykorzystał znanego artystę - Wojciecha Mecwaldowskiego, popularnego aktora filmowego i telewizyjnego.