05.04.2017

Weekend z kanałami Eleven Sports Network w Vectrze

Vectra przygotowała swoim Klientom super niespodziankę. Przez cały najbliższy weekend Abonenci telewizji cyfrowej operatora będą mieli dostęp do wszystkich kanałów z portfolio Eleven Sports Network. Programy zostaną odkodowane w dniach 7-9 kwietnia. A to znaczy, że najbardziej prestiżowa hiszpańska rywalizacji klubów z tego samego miasta na Estadio Santiago Bernabéu dostępna będzie dla wszystkich widzów Vectry. W derbach Madrytu Real podejmie Atlético.

17.01.2017

Romuald Koperski pokonał wody Atlantyku

Trójmiejski podróżnik Romuald Koperski dokonał rzeczy niemożliwej, wspaniałej i odważnej - zrealizował swoje marzenie, pokonując łodzią wiosłową o nazwie „Pianista” niespokojne wody Atlantyku. Wczoraj, po prawie 3 miesięcznym samotnym rejsie przez Ocean, żeglarz dotarł do wyznaczonego celu. O godzinie 19:10 zacumował w Tobago, pokonując ponad 3 tysiące mil morskich w 77 dni 17 godzin i 50 minut. Vectra jako sponsor wyprawy wspierała Koperskiego na każdym odcinku trasy, kibicując niesamowitemu człowiekowi w jego żeglarskich zmaganiach.

01.12.2016

Nowe kanały TV w Vectrze

Na początku grudnia abonenci Vectry otrzymają miłą niespodziankę - dostęp do nowych programów telewizyjnych. Już 6 grudnia oferta cyfrowa operatora zostanie wzbogacona o 6 kanałów, tj. Discovery Historia, Eleven Extra, ZEBRRA.tv, METRO, WP i NOWA TV. Co więcej 2 stycznia 2017 dołączy do niej kolejny program w jakości HD - Food Network. Po zmianach Vectra będzie oferowała jedną z atrakcyjniejszych propozycji na rynku z 84 programami w jakości HD.