23.05.2012

W Vectrze wszystkie mecze ME 12 w jakości HD

Vectra przygotowuje się do reemisji programów TVP1 i TVP2 w wersji HD, aby wkrótce udostępnid je swoim abonentom. Dzięki temu zyskają oni możliwośd śledzenia w najwyższej jakości sportowych zmagao podczas mistrzostw Europy w piłce nożnej oraz XXX Letnich Igrzysk Olimpijskich w Londynie.

24.04.2012

HBO GO w ofercie Vectry

Od 23 kwietnia Vectra wprowadziła do swojej oferty nową propozycję - HBO GO, czyli internetowy serwis wideo na żądanie. Zaproponowana nowośd to pierwszy produkt wideo z kontentem TV Premium, który operator udostępnił swoim abonentom internetowym bez konieczności posiadania usługi telewizyjnej. HBO GO dostępny jest zarówno dla abonentów telewizji cyfrowej, jak i użytkowników internetu w Vectrze w promocyjnej cenie 29,90 zł miesięcznie. Klienci pakietu VIP telewizji DTV mogą korzystad z usługi bez dodatkowych opłat.

12.04.2012

400 tysięcy abonentów telewizji cyfrowej w Vectrze

Liczba odbiorców cyfrowej telewizji Vectry przekroczyła 400 tysięcy. To ponad 52% wszystkich telewizyjnych abonentów operatora, najwięcej wśród pozostałych krajowych kablówek. Wyniki za 1 kwartał br. wskazują także na stały wzrost liczby klientów pozostałych usług Vectry: internetu stacjonarnego i mobilnego oraz telefonii stacjonarnej.