05.06.2012

Kanały Polsatu w ofercie Vectry

Oferta VECTRY wzbogaca się o 9 kanałów Polsatu: Polsat HD, Polsat 2, Polsat News, Polsat Sport News, Polsat Sport (SD i HD), Polsat Sport Extra (SD i HD) oraz Polsat Cafe. Na mocy podpisanej 29 maja br. umowy będą one dostępne dla abonentów Vectry już od 1 października 2012 r. W sumie, wraz z kanałem Polsat obecnym już w ofercie Vectry, jej abonenci będą mogli oglądać 10 kanałów nadawanych przez Telewizję Polsat.

29.05.2012

Dzień Dziecka w Vectrze

Od 31 maja do 10 czerwca Vectra udostępni za darmo wszystkim abonentom telewizji cyfrowej dwa kanały dziecięce: Cbeebies i Disney Junior. Najmłodsi widzowie Vectry przez dwa tygodnie będą mogli oglądać ulubione i popularne kanały, wcześniej dostępne tylko dla abonentów pakietu Platynowego. Możliwość darmowej zabawy z bohaterami Teletubisiów czy też Klubu Przyjaciół Myszki Miki to prezent od Vectry na Dzień Dziecka.

24.05.2012

Abonenci Vectry zadzwonią za darmo ze strony internetowej operatora dzięki rozwiązaniom DATERA SA

Operator kablowy VECTRA, dzięki współpracy z firmą DATERA SA, udostępnił nową usługę, która umożliwia bezpłatne połączenia do abonentów telefonii stacjonarnej Vectry bezpośrednio ze strony internetowej operatora.