02.03.2018

90. Gala Oscarowa® na żywo w CANAL+ dostępna dla wszystkich abonentów Vectry

Transmisja z 90. gali wręczenia Nagród Amerykańskiej Akademii Filmowej® odbędzie się w nocy z 4 na 5 marca i będzie odkodowana dla wszystkich abonentów Vectry, także tych, którzy nie posiadają na co dzień CANAL+ w swoim pakiecie.

21.02.2018

Starcie tytanów na Gali KSW 42 w łódzkiej Atlas Arenie na żywo także w Vectrze w systemie pay-per-view

Kibice sportowi to dla Vectry szczególna grupa odbiorców. Dla nich operator udostępnia jeden z najbogatszych na rynku zestawów programów sportowych oraz dedykowany pakiet Sport na Ostro. Przeprowadza także transmisje na żywo z emocjonujących wydarzeń w systemie pay-per-view. Dziś Vectra rozpoczęła sprzedaż dostępu do z Gali KSW 42, która odbędzie się 3 marca w łódzkiej Atlas Arenie. Różnorodność walk tej imprezy - od starcia tytanów, jak mistrz Khalidov, który przed laty jako pierwszy zdobył międzynarodowy pas KSW, po pojedynek dwóch pań debiutantek, gwarantuje najwyższe emocje. Zakupu można dokonać telefonicznie pod numerem 601 601 601, elektronicznie poprzez stronę internetową Vectry oraz osobiście w lokalnych Biurach Obsługi Klienta.

31.01.2018

Wyjątkowe propozycje Vectry dla miłośników sportów zimowych

Aż pięć kanałów Eurosportu dostępnych dla wszystkich abonentów także poza domem, promocja na telewizję z nagrywarką oraz oferta „2 złote za 2 złote” dla nowych klientów telefonii komórkowej - to odpowiedź Vectry na potrzeby fanów sportów zimowych.