19.04.2018

Ponad 1,5 mln mieszkań w zasięgu szybkiego internetu od Vectry

Internet dla najbardziej wymagających klientów – do 300 Mb/s i 600 Mb/s – jest obecnie dostępny w ponad półtora miliona mieszkań znajdujących się w zasięgu Vectry. Konsekwentnie zwiększając dostęp do szybkich prędkości, operator odpowiada na globalny trend wzrostu konsumpcji internetu i towarzyszy klientom w odkrywaniu możliwości współczesnej technologii.

16.04.2018

Polsat Boxing Night-Noc Zemsty na żywo także w Vectrze w systemie pay-per-view

Polsat Boxing Night to najbardziej prestiżowy cykl gal pięściarskich w Polsce. W sobotę 21 kwietnia br. odbędzie się kolejna impreza tego cyklu „Polsat Boxing Night: Noc Zemsty”. 8 emocjonujących pojedynków w jakości HD obejrzą na żywo także abonenci Vectry - dziś operator rozpoczął sprzedaż dostępu do gali w systemie pay-per-view w cenie 39,90 zł.

11.04.2018

Eleven Sports 4 dołącza do oferty Vectry

Jako pierwszy ogólnopolski operator kablowy Vectra udostępni kanał Eleven Sports 4 w dniu 17 kwietnia. Umocni on naszą silną pozycję w liczbie oferowanych programów sportowych. Z tej okazji wszystkie kanały grupy Eleven Sports będą dostępne dla wszystkich widzów Vectry korzystających z pakietów cyfrowych w otwartym oknie w dniach od 17 do 29 kwietnia.