19.04.2017

Vectra wzbogaca ofertę cyfrową o kolejne kanały TV

20 kwietnia w ofercie cyfrowej Vectry pojawią się dwa nowe kanały w jakości HD: Golf Channel Polska oraz E-SPORT. Zostaną one włączone do pakietu Sport na Ostro i tym samym zwiększą liczbę programów nadawanych w wysokiej rozdzielczości do 108. Dzięki wzbogaceniu oferty programowej Vectra będzie oferowała jedną z atrakcyjniejszych propozycji na rynku, zarówno pod względem ilości kanałów sportowych, jak również tych nadawanych w jakości HD.

05.04.2017

Weekend z kanałami Eleven Sports Network w Vectrze

Vectra przygotowała swoim Klientom super niespodziankę. Przez cały najbliższy weekend Abonenci telewizji cyfrowej operatora będą mieli dostęp do wszystkich kanałów z portfolio Eleven Sports Network. Programy zostaną odkodowane w dniach 7-9 kwietnia. A to znaczy, że najbardziej prestiżowa hiszpańska rywalizacji klubów z tego samego miasta na Estadio Santiago Bernabéu dostępna będzie dla wszystkich widzów Vectry. W derbach Madrytu Real podejmie Atlético.

17.01.2017

Romuald Koperski pokonał wody Atlantyku

Trójmiejski podróżnik Romuald Koperski dokonał rzeczy niemożliwej, wspaniałej i odważnej - zrealizował swoje marzenie, pokonując łodzią wiosłową o nazwie „Pianista” niespokojne wody Atlantyku. Wczoraj, po prawie 3 miesięcznym samotnym rejsie przez Ocean, żeglarz dotarł do wyznaczonego celu. O godzinie 19:10 zacumował w Tobago, pokonując ponad 3 tysiące mil morskich w 77 dni 17 godzin i 50 minut. Vectra jako sponsor wyprawy wspierała Koperskiego na każdym odcinku trasy, kibicując niesamowitemu człowiekowi w jego żeglarskich zmaganiach.