15.05.2017

Gala KSW Colosseum – rekordowe wydarzenie na żywo w Vectrze w systemie PPV

Gala KSW 39 Colossuem na Stadionie PGE Narodowy 27 maja będzie największym wydarzeniem w historii europejskiego MMA oraz jednym z największych wydarzeń w światowej historii mieszanych sztuk walki. Abonenci Vectry po raz kolejny otrzymują możliwość obejrzenia na żywo tak atrakcyjnej imprezy poprzez opcję pay-per-view. Dziś Vectra rozpoczęła sprzedaż dostępu do gali w rozdzielczości HD w cenie 39,90 zł.

19.04.2017

Vectra wzbogaca ofertę cyfrową o kolejne kanały TV

20 kwietnia w ofercie cyfrowej Vectry pojawią się dwa nowe kanały w jakości HD: Golf Channel Polska oraz E-SPORT. Zostaną one włączone do pakietu Sport na Ostro i tym samym zwiększą liczbę programów nadawanych w wysokiej rozdzielczości do 108. Dzięki wzbogaceniu oferty programowej Vectra będzie oferowała jedną z atrakcyjniejszych propozycji na rynku, zarówno pod względem ilości kanałów sportowych, jak również tych nadawanych w jakości HD.

05.04.2017

Weekend z kanałami Eleven Sports Network w Vectrze

Vectra przygotowała swoim Klientom super niespodziankę. Przez cały najbliższy weekend Abonenci telewizji cyfrowej operatora będą mieli dostęp do wszystkich kanałów z portfolio Eleven Sports Network. Programy zostaną odkodowane w dniach 7-9 kwietnia. A to znaczy, że najbardziej prestiżowa hiszpańska rywalizacji klubów z tego samego miasta na Estadio Santiago Bernabéu dostępna będzie dla wszystkich widzów Vectry. W derbach Madrytu Real podejmie Atlético.